Μεταφραστής

Word

 To: 

Langtolang Dictionary

Καλωσόρισμα

Εκτύπωση

Έχουν περάσει 26 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του greekhistory.gr στο παγκόσμιο ιστολόγιο. Σήμερα έχοντας γνώση της ζήτησης για άμεση επικοινωνία με την πληροφορία, αναδιοργανώσαμε και αναβαθμίσαμε την ιστιοσελίδα μας, έτσι ώστε να ανταποκρίνετε καθαρά στις δικές σας ανάγκες. Να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας (το 2015 φτάσαμε τις 105.500 επισκέψεις) και να τους υποσχεθούμε ότι θα είμαστε πάντα εδώ για να τους ενημερώνουμε και να τους υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι και θα είναι για πάντα ζωντανή. Καλή σας ανά-γνώση

Ξέρετε ότι....

Εκτύπωση

   Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου. Είναι επίσης ως γεωγραφικό διαμέρισμα το νοτιότερο τμήμα της Ευρώπης. Έχει έκταση 8.338 τ.χλμ. και πληθυσμό 536.980 κατοίκους.

Ξέρετε ότι..

Εκτύπωση

    Η πρώτη  πτήση με ένα κινητήριο αεροσκάφος έγινε από τους αδελφούς Ουϊλμπουρ και Όρβιλ  Ράϊτ το 1903; Το 1903, το Ντητρόϊτ γίνεται το κέντρο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 1904  κατασκευάζεται  η πρώτη ηλεκτρο νική  λυχνία. Το  1905  διατυπώνεται από τον Άλμπερτ  Αϊνστάιν (1879-1955) η θεωρία της σχετικότητας.

Ξέρετε ότι...

Εκτύπωση

    Ιδρυτής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, του Ανατολικού Ρωμαϊκού  κράτους,  θεωρείται  ο γιος  του  αυτοκράτορα Κωνστάντιου Κωνσταντίνος (306-387 μ.Χ.) ο οποίος από τη ρωμαϊκή σύγκλητο ονομάστηκε, θεός από την  ιστορία μέγας και από τη χριστιανική Εκκλησία άγιος ισαπόστολος.

Ξέρετε ότι..

Εκτύπωση

    Οι Γίγαντες γεννήθηκαν από το σώμα της Γης όταν έσταξε πάνω του αίμα από την πληγή του Ουρανού  μετά τον ακρωτηριασμό του από τον Κρόνο;  Με τον ίδιο τρόπο γεννήθηκαν οι Ερινύες & οι Μέλιες Νύμφες. Οι Γίγαντες ήταν όντα τρομακτικά και υπερφυσικά.